Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen seminerde konuşan Yüce, “İnşallah engellilerimiz, yaşlılarımız, çocuklarımız ve ailelerimiz merkezimizde gerekli destek ve eğitim hizmetlerini almaya devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Sakarya Üniversite’si sosyoloji bölümü öğrencilerine seminer verildi. Sosyal Gelişi Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Arslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Bahadır ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanı Davut Yüce öğrencilere bilgiler verdi.

Gönüllere Dokunuyoruz
Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Arslan, “Toplumsal olayların değişik bakış açıları ile izlemeye çalışıyoruz. Toplumsal ilişkilerin yapısını, nedenlerini ve etkileri üzerine çalışıyoruz” derken Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Bahadır, “Sosyal hizmet üzerine ihtiyacı olan herkese bir şekilde dokunmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerinin zorluk çektikleri konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah ulaştırdığımız yardımlar ile insanların yüzlerinde tebessüme neden olabiliyoruzdur” diye konuştu.

6 Bin Öğrenci
Sosyal Hizmetler ile ilgili bilgi veren Sosyal İşler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ile Sosyal Gelişim Merkezimiz Sakarya’ya kazandırıldı. Yaklaşık 5 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu alanda 6 bin öğrenci eğitim görüyor. Ayrıca merkezimizde 200 kadar engelli öğrenci bulunuyor. Engelli aile ve çocuklara yönelik günlük hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar yapılıyor. İnşallah engellilerimiz, yaşlılarımız, çocuklarımız ve ailelerimiz merkezimizde gerekli destek ve eğitim hizmetlerini almaya devam edecek” diye konuştu.