Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif bölgelerinde bulunan engelli akülü aracı şarj istasyonlarını yeniliyor. İstasyonlarının 17 Haziran Cuma gününe kadar bakım ve onarımı gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından şehrin muhtelif bölgelerine yerleştirilen engelli akülü aracı şarj istasyonları bakıma alınıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Kentpark, Şemsiyeli Bahçe, Zamanpark ve  Sakaryapark  içerisinde bulunan akülü araç şarj istasyonları 17 Haziran Cuma gününe kadar bakım ve onarıma alınacaktır. Bakım ve onarımın ardından şehrin muhtelif bölgelerinde bulunan şarj istasyonlarımızı eklenecek teknik ilavelerle birlikte tekrar hizmete sunacağız. 17 Haziran Cuma gününe kadar şarj istasyonlarının hizmet veremeyeceğini bildirir, anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.