Sapanca Hacımercan’da inşaatı devam eden modern spor tesisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Aydınlatma, zemin iyileştirmesi ve topuk dolgusu çalışmalarının tamamlandığı tesisin çevre asfaltı ve düzenlemesi çalışmalarında ise sona gelindi. Yapılan açıklamada, tesisin kısa süre içerinde tamamlanarak Sapanca’nın spor geleceğine katkı sunacağı ifadelerine yer verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan’da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda tesisin zemin iyileştirmeleri ve topuk dolgusu tamamlandı. Sapanca’nın spor geleceğine büyük katkı sağlayacak modern spor tesisinin çevre asfaltı ve düzenlemesi konusunda çalışmalarda ise sona gelindi.

Çalışmalarda sona gelindi
Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Sapanca Hacımercan’da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 2 bin kişilik tribünü ve hakem soyunma odalarının içinde bulunduğu tesiste zemin iyileştirme, aydınlatma ve topuk dolgusu çalışmaları tamamlandı. Çevre asfaltı ve düzenlenmesi çalışmalarının devam ettiği modern spor tesisi kısa süre içerisinde tamamlayarak şehrin spor geleceğine yeni bir sentetik saha hizmeti katkı sunacağız” ifadelerine yer verildi.