Sapanca'da Sonbahar Yürüyüşü

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri, Akçay Parkuru’nda yapılacak gezi ile devam edecek. 27 Ekim Pazar günü Kent Meydanı’ndan Sapanca’ya hareket edecek doğa severler, 10 kilometrelik güzergah boyunca doğanın eşsiz güzelliklerinin keyfini çıkaracak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sonbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri, tüm hızıyla devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Sonbahar dönemi Doğa Yürüyüşleri, 27 Ekim Pazar günü Akçay Parkuru ile devam edecek. Kent Meydanı’ndan, saat 9.00’da hareket edecek otobüsler ile Sapanca’ya ulaşım sağlanacak. Program kapsamında, 10 kilometrelik güzergah boyunca Sapanca’nın eşsiz doğal güzellikleri arasında yürüyüş yapacak doğa tutkunları, bir yandan da temiz havanın keyfini çıkaracak” ifadelerine yer verildi.