Sapanca'da İftar Var

Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programları ilçelerde düzenlenmeye devam ediyor, binlerce vatandaşın misafir olduğu iftar sofraları bu kez Sapanca’da kuruluyor. Yapılan açıklamada, 26 Temmuz Cuma günü Sapanca Rüstem Paşa Camii Önü’nde kurulacak iftar sofralarına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları devam ediyor. Kurulan iftar sofralarında binlerce vatandaş Ramazan ayının muhabbet ve bereketini hep birlikte paylaşıyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Mahallemde İftar Var kapsamında düzenlenen iftar programlarının 10.’su Sapanca’da gerçekleştirilecektir. İftar programı öncesi İstanbul Süleymaniye Camii Başimam Hatibi ve Kuran okuma Türkiye 1.’si Ekrem Nalbant’ın Kuran ziyafeti vereceği programa tüm vatandaşlarımız davetlidir. 26 Temmuz Cuma günü kurulacak bereket sofraları, Sapanca Rüstem Paşa Camii Önü’nde tüm vatandaşlarımızı bekliyor” denildi.