Sapanca’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98.’nci yıldönümü dolayısıyla Sapanca Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Biz; Sapanca’nın şehrimizin nadide bir köşesi, doğanın ve mavinin adresi olduğunu biliyoruz. İlçemizin barındırdığı imkanların ve sahip olduğu potansiyelin farkındayız. Sapanca için birlikte çalışacağımıza inancım tam. İnşallah güzel Sapancamızı daha da güzel yapacağız” dedi. Yüce daha sonra Fevziye mahallesinde vatandaşlarla da buluşarak görüş ve önerilerini dinledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98.’nci yıldönümünde Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcıları Bedrullah Erçin ile İlyas Demirci’nin eşlik ettiği ziyarette Başkan Yüce, kurtuluşun 98.’nci yıldönümünü kutlayarak, şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Başkan Yüce, Sapanca’nın yanında olacaklarını dile getirerek, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’le işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirtti.

Sapanca daha da güzel olacak
Başkan Ekrem Yüce, Sapanca Belediyesi ziyaretinde şunları söyledi: “İlçemizin kurtuluşunun 98.’nci yıldönümünde Sapanca Belediyemizi ziyaret ettik. İlçe Belediye Başkanımız Özcan Özen’in şahsında tüm Sapancalıların 98.’nci kurtuluş gününü kutladık. Biz; Sapanca’nın şehrimizin nadide bir köşesi, doğanın ve mavinin adresi olduğunu biliyoruz. İlçemizin barındırdığı imkanların ve sahip olduğu potansiyelin farkındayız. Sapanca için birlikte çalışacağımıza inancım tam. İnşallah güzel Sapancamızı daha güzel yapacağız” dedi.

Çalışma motivasyonumuz artıyor
Başkan Ekrem Yüce, Sapanca ziyaretlerini Fevziye mahallesi ile sürdürdü. Bölgede vatandaşlarla bir araya gelen ve çay ikramlarına ortak olan Başkan Yüce, “Vatandaşlarımızla bir araya gelip şehrimize ilişkin görüş alışverişinde bulunmak hem büyük mutluluk veriyor hem de motivasyonumuzu arttırıyor. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi birlikteliğimiz bizi güçlü kılan en önemli unsurdur. Ortak çalışma duygusu ile hareket etmeye, vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dikkatle takip etmeye devam edeceğiz. Rabbim güzel Sakaryamızda muhabbetimizi arttırsın” dedi.