Büyükşehir SAMEK kurslarında eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiğini belirten eğitmen Emsal Şen, “Teori ve pratiğin birleştiği kurslarımız vesilesi ile kurulan samimi ilişkiler; resimden, sanattan, hatta sanatın her alanından ayrı ayrı keyif almamızı sağlıyor. SAMEK’leri farklı kılan işte bu” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında eğitimler devam ediyor. Geleneksel ve modern sanatların yanı sıra, bilişim çalışmaları ve sanat kültürünü geliştiren çok çeşitli kursların yer aldığı SAMEK’lerde devam eden Resim Kursuna Sakaryalı hanımlar yoğun ilgi gösteriyor.

Biz Artık Bir Aileyiz
Resim kurslarındaki çalışmaları değerlendiren eğitmen Emsal Şen, “Eğitmen-kursiyer ilişkisinden ziyade kurslar vesilesi ile yeni bir aile ilişkimiz söz konusu oldu. Bu, kurslarımızın bu denli rağbet görmesinde önemli bir faktör. Teori ve pratiğin birleştiği kurslarımız vesilesi ile kurulan samimi ilişkiler; resimden, sanattan, hatta sanatın her alanından ayrı ayrı keyif almamızı sağlıyor. Kurslarımızı farklı kılan da aslında bu” diye konuştu.

Her Yaştan Kursiyer
Şen, “Her yaş ve sektörden hanımlar ile bir aradayız. Burada zamanı birlikte verimli kılıyor ve rehabilite oluyoruz. Yalnızca resim kursları özelinde değil, genel bir değerlendirme yapacak olursak; SAMEK’lerdeki tüm branşlarda aynı hava yakalanmış durumda. Kursiyerlerimiz kurslarımızın Sakarya’da yaygın eğitimin markası haline gelmiş olduğunu biliyorlar. Bize güveniyorlar. Bu yöneticilerinden eğitmenlerine kadar hepimizi ayrıca motive ediyor. Bu şekilde el emeği göz nuru eserlerde kalite ve çeşitlilik de artıyor” ifadelerini kullandı.