Büyükşehir SAMEK’lerde yaz kursları sona erdi. 7 – 14 yaş arası öğrencilerin 6 hafta boyunca aldıkları eğitimlere bin 100 kursiyer katıldı. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, yeni çalışmalar ile hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan SAMEK’lerde yaz kursları sona erdi. Sapanca, Akyazı, Kaynarca, Karasu ve Arifiye’de 6 hafta boyunca 7 – 14 yaş arası öğrencilere farklı branşlarda eğitimler sunuldu. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, 6 haftalık eğitimler boyunca bin 100 öğrenciye hizmet sunduklarını belirtti.

Bin 100 Öğrenci
Halide Yeliz Kama, “7 – 14 yaş arası öğrencilerimize sunduğumuz 6 haftalık yaz kursumuz sona erdi. Sapanca, Arifiye, Akyazı, Kaynarca ve Akyazı olmak üzere 5 ilçede toplam bin 100 öğrenci misafirimiz oldu. İngilizce, Arapça, resim, çini, seramik, takı, ebru, tasarım, akıl oyunları, satranç, gitar ve keman gibi dersler sunduk. Çok güzel bir süre geçirdik. Öğrencilerimiz hem kişisel yeteneklerini keşfederken hem de yeni arkadaşlıklar edindi. SAMEK yaz kursları öğrencilerimizin zihninde iyi bir yer edindi. İnşallah önümüzdeki süreçte de benzer çalışmalar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.