SAMEK Sezonu Karaman'da Açıyor

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları 1 Ekim’de açılıyor. Başkan Zeki Toçoğlu, SAMEK aracılığıyla yaptıkları hizmetlerin çok anlamlı ve önemli olduğunu söyledi. Toçoğlu, “SAMEK’de yeni öğretim yılını 1 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 11.00’da Karaman SAMEK binamızın açılışıyla başlatıyoruz. Açılışa hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda yeni öğretim yılı 1 Ekim’de başlıyor. Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya’ya sahip çıkmak ve SAMEK’i Sakarya’nın en büyük sosyal eğitim merkezi yapmak için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirtti. Toçoğlu, “Yenikent’e önemli yatırımlarımızdan biri olan ve Karaman’da kendine has mimarisiyle inşa ettiğimiz Karaman SAMEK binasını da 1 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’da açıyoruz. Açılışımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Yeni öğretim yılı ve Karaman SAMEK binası hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.