SAMEK Kursları Okul Gibi Çalışıyor

8 branşta 200 öğrenci
Kursiyerlerin ortaya çıkardıkları eserleri de öven Fevzi Kılıç, “Sergide gördük ki kursiyerlerimiz muhteşem eserler ortaya çıkarmışlar. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. SAMEK kurslarımız adeta bir okul gibi işlev görüyor. Biz de belediye olarak SAMEK’e büyük önem veriyoruz. İnşallah bundan sonra da bu hizmetimiz gelişerek devam edecek. Korucuk SAMEK Merkezi’nde bu sene 8 branşta 200 vatandaşımıza hizmet verdik. İnşallah branşların sayısını da kursiyerlerimizin sayısını da artıracağız. Bu güzel sergide emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Sertifikalarını aldılar
Başkanvekili Fevzi Kılıç’ın ardından konuşan Korucuk Muhtarı Adnan Sarıoğlu ise Korucuk SAMEK’in çok başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne hizmetinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Fevzi Kılıç, kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Sergi açılışında, müzik bölümünde eğitim kursiyerler de ufak bir konser verdi. Fevzi Kılıç ve beraberindekiler daha sonra hep birlikte sergiyi gezdi. El Sanatları Öğretmeni ve Korucuk SAMEK Merkezi Sorumlusu Feyza Aslan’dan eserler hakkında detaylı bilgiler alan Fevzi Kılıç, sergideki eserleri tek tek inceledi.