Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan salgın destek paketleri hanelere ulaşmaya devam ediyor. Planlanan program çerçevesinde ekipler Karasu ve Erenler’de hazırlanan paketleri vatandaşlara ulaştırdı. Erenler Hacıoğlu Mahallesi’nin yanı sıra Karasu’da da dağıtımlar İncilli Mahallesi’nde başladı.

En kısa sürede ilçenin tamamına ulaştırılacak
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılana açıklamada, “Başkanımız Ekrem Yüce tarafından her haneye ulaştırılacağı açıklanan salgın destek paketlerinin dağıtımına hız kesmeden devam ediyoruz. Planlanan program dâhilinde merkez ilçelerde her gün devam eden dağıtımlarımızın yanı sıra Karasu ilçemizde de dağıtımlara başladık. İncilli Mahallesi’nde hanelere ulaştırmaya başladığımız salgın destek paketleri en kısa sürede ilçemizin tamamına ulaştırılacak” ifadelerine yer verildi.