Büyükşehir Belediyesi Mahallemde İftar Var programları, Kent Park’ta devam etti. Kadir Gecesi’nde hazırlanan gönül sofralarında binlerce Sakaryalı oruç açtı. İftarın ardından tüm İslam alemi için dualar edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Mahallemde İftar Var programları, Kent Park iftarı ile devam etti. Gerçekleştirilen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile binlerce vatandaş katıldı.

Kentpark iftarı
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, iftar öncesinde gönül sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti, Kadir Gecesi’ni kutladı. Sema gösterileri ile başlayan ardından Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Ali Tel’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden iftar programında okunan ezan ile binler oruç açtı. İftarın ardından v alanı dolduran vatandaşlar tüm İslam alemi için dualar etti. Kent Park buluşması, miniklerin büyük keyif aldığı Orta Oyunu ve Meddah gösterileri ile sona erdi.