AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Genel başkan yardımcımız, il başkanımız, kadın ve gençlik kolu başkanlarımızla canlı bağlantıyla toplantıya katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 hedefleri için hazırız. Tüm hemşehrilerimizi kucaklayan, eser ve hizmet üreten siyasi anlayışla inşallah 2023’te Sakarya’dan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına en güçlü desteği sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında canlı bağlantı şeklinde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın ve Gençlik Kolu başkanlarıyla AK Parti İl Başkanlığı’ndan toplantıya iştirak eden Başkan Ekrem Yüce, toplantının hayırlı olmasını temenni ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 hedeflerine ilişkin verdiği mesajlara dikkat çekti.

2023 hedefleri
AK Parti İl Kongresinin ardından Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı vesilesiyle yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la buluştuklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Salgın dolayısıyla Genel Başkan Yardımcımız, il başkanımız, kadın ve gençlik kolu başkanlarımızla toplantıya canlı bağlantıyla katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımızı dinledik. İşaret ettiği 2023 hedefleri için hazırız. Tüm hemşehrilerimizi kucaklayan, bütünleştiren, eser ve hizmet üreten siyasi anlayışla inşallah 2023’te Sakarya’dan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına en güçlü destek sunacağız. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ülkemizin bugüne kadar elde ettiği kazanımları koruyacak, mücadelemizi geleceğe başarılı bir şekilde ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Kongrelerimiz ve toplantılarımız hayırlara vesile olsun” dedi.