Büyükşehir Yaz Spor Okullarında ilk ders zili çaldı. 7-15 yaş aralığındaki 10 bin öğrencinin katıldığı bu yılki eğitimler 14 ilçede, 20 branşta ve 200 eğitmenin katılımıyla gerçekleştirilecek. Eğitimler 9 Eylül Cuma günü sona erecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarında 16’ıncı dönemin ilk ders zili çaldı. Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Büyükşehir Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, antrenörler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Toçoğlu’na Teşekkür
Programın açılış konuşmasında söz alan Çelikel, “Geleceğimiz olan gençlerimizin özgüvenlerini arttırmak, serbest zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak açısından son derece önemli olan Yaz Spor Okullarında bu yıl 10 bin çocuğumuz spor yapacak. Çocuklarını spora teşvik eden değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca dün olduğu gibi bugünde çocuklarımızın spor yapmalarına verdikleri desteklerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Geleceğe Yapılan Yatırım
İbrahim Aktürk ise, “Gerek Sakarya Valiliğimiz gerekse de Büyükşehir Belediyemiz yürütmüş olduğu kültürel, sosyal ve sportif çalışmalarla sizlerin geleceğine yatırım yapabilmek adına her türlü fedakarlıktan kaçınmamayı kendisine misyon edinmiş bulunmaktadır. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki; sizlere yapılan yatırım, bu şehrin geleciğine, bu ülkenin geleceğine yapılan en önemli, en kıymetli yatırımdır.  Her zaman bu fedakârlığı yapmaya devam edeceğiz. Biz bu fedakarlığı yapmaya devam ettikçe; kendiniz adına, inandığınız değerler adına, ülkemizin yarınları adına fedakarlıklar yapacağınıza inancımız tamdır. Eğlenerek öğreneceğiniz, spor yapabileceğiniz bir dönem olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son Ders Zili 9 Eylül’de
Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarında 16’ıncı dönem 7-15 yaş aralığındaki 10 bin öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilecek. 14 ilçede, 20 branşta ve 200 eğitmenin katılımıyla düzenlenecek faaliyetlerde son ders zili 9 Eylül Cuma günü çalacak.