Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulübü üyesi minikler, keyifli şarkılar ve eğlenceli oyunlar eşliğinde İngilizce öğreniyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi'nde uzman psikolog ve alanında uzman eğitimcilerimiz görev alıyor, çok çeşitli branşlarda kurslar düzenleniyor. Miniklerimiz renkli oyunlar ve şarkılar eşliğinde İngilizce öğreniyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulübü üyesi minikler alanında uzman eğitimciler eşliğinde İngilizceyi oyun ve şarkılarla öğreniyor. Öğrencilerin hayal güçlerini geliştirerek İngilizceyi daha pratik hale getiren eğitimler ile minikler, eğlenerek yabancı bir dil öğrenme ayrıcalığını yaşıyor. Sosyal Gelişim Merkezi ile sosyal hayata yönelik önemli rehabilitasyon çalışmalarının gerçekleştirildiğinin altını çizen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi'nde uzman psikolog ve alanında uzman eğitimcilerimiz görev alıyor, çok çeşitli branşlarda kurslar düzenleniyor. Miniklerimiz renkli oyunlar ve şarkılar eşliğinde İngilizce öğreniyor” diye konuştu.