Şehir merkezinde sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyleyen YOLBAK Dairesi Başkanı Akbulut, son olarak Milli Egemenlik Caddesi ile Adnan Menderes Caddesi’ni birbirine bağlayan Harmanlık Sokak’ta yenileme çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler şehir merkezinde sıcak asfalt serim işlemlerine devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre önce Turan Caddesi’nin Patates Hali ve Kumköy Kavşağı arasında yer alan bin metrelik kısmını sıcak asfaltla buluşturduklarını hatırlatan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, son olarak ise Adnan Menderes Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi’ni birbirine bağlayan Harmanlık Sokak’ta yenileme işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

Önemli güzergah
Harmanlık Sokak’ın Milli Egemenlik Caddesi ile Adnan Menderes Caddesi’ni birbirine bağlayan önemli güzergah olduğunu vurgulayan Akbulut, “Toplu taşıma araçlarının da yoğun bir şekilde kullandığı bu güzergahta SASKİ ekipleri altyapı çalışması gerçekleştirmişti. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bin 200 metre uzunluğuna sahip iki sokağı bin 200 ton sıcak asfaltla buluşturduk. Kapak yükseltme ve yol çizgisi çalışmalarının ardından güzergah son şeklini alacak. İlçelerimizde ve şehir merkezinde gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarımız programımız dahilinde devam edecek” diye konuştu.