Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Whiplash’ filminin özel gösterimi OSM’de gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlik sinemaseverlerden tam not aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri özel sinema gösterimi ile son buldu. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda yönetmenliğini Damien Chazelle’ın üstlendiği ‘Whiplash’ filmi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Filmde küçük yaşlardan itibaren bateri çalmaya başlayan ve bu alanda usta olmayı hayal eden Andrew’in hayatının, başarısı kadar acımasızlığı ile ün yapmış olan caz duayeni Terence Fletcher ile kesişmesi konu alındı. Yoğun katılımın olduğu etkinlik sinemaseverlerden tam not aldı.