MÜSİAD EXPO 2020’de Büyükşehir Belediyesi’nin yer aldığı stantlar yoğun ilgi görüyor. Fidan A.Ş, Belpaş ve Sera A.Ş iştiraklerinin ürünlerinin tanıtıldığı stantlar yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlere Sakarya’nın tanıtımı noktasında katkı sağlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin MÜSİAD EXPO 2020’de kurduğu stantlar yurt dışından ve yurt içinden gelen misafirler tarafında yoğun ilgi görüyor. 70 bin metrekarelik alan üzerinde yer alan ve 2 yılda bir kurulan MÜSİAD EXPO, ev sahipliği yaptığı birçok kurumun ticari ilişkilerine de ön ayak oluyor. Alanda bulunan tek büyükşehir olma özelliğine sahip Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Belpaş, Fidan A.Ş ve Sera A.Ş iştiraklerinin ürünlerini tanıtarak Sakarya’nın zenginliklerini gelen misafirlere tanıtıyor.