Büyükşehir Mobil Etkinlik Tırının Ramazan Ayı süresince tüm ilçelerde vatandaşlarla buluşacağını duyuran Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Ramazan ayı heyecanını geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mobil Etkinlik Tırı ile beraberce yaşayacağız. Etkinliklerimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mobil Etkinlik Tırı bu Ramazan Ayında da ilçelerde vatandaşlar ile buluşacak. 16 ilçeyi ziyaret edecek gezici platform için etkinlik takviminin belirlendiğini açıklayan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, tüm ilçelerde Ramazan coşkusunu birlikte yaşayacaklarını vurguladı.

Etkinlikler İlçelere Uzanacak
Aktürk, “Ramazan ayı heyecanını geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mobil Etkinlik Tırı ile beraberce yaşayacağız. Mehteran gösterileri, Çocuk Etkinlikleri, Tasavvuf Müziği ve Sema Gösterilerinin gerçekleştirileceği etkinlik sahnemizle Ramazan’ın huzur ve bereket iklimini birlikte soluyacağız. Etkinliklerimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” diye konuştu.

Büyükşehir Mobil Etkinlik Sahnesi Takvimi:

18 Haziran Perşembe / Kaynarca

21 Haziran Pazar / Ferizli

22 Haziran Pazartesi / Kuzuluk

23 Haziran Salı / Hendek

24 Haziran Çarşamba / Geyve

25 Haziran Perşembe / Söğütlü

28 Haziran Pazar / Karasu

29 Haziran Pazartesi / Pamukova

30 Haziran Salı / Karaman

1 Temmuz Çarşamba / Çaybaşı Yeniköy

2 Temmuz Perşembe / Kocaali