Büyükşehir Belediyesi Akyazı SGM’de eğitim alan minik öğrenciler, Kızılay Haftası’nı çeşitli etkinliklerle coşku dolu kutladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kulüpleri, Kızılay Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Kızılay Gençlik Kolları ve Toplum Sağlık Merkezi işbirliği ile Akyazı SGM’de gerçekleşen kutlama etkinliklerinde minikler için farklı atölye çalışmaları uygulandı. Renkli görüntülere ev sahipliği yapan programda SGM’li çocukların Kızılay’ı daha yakından tanıması için Kızılay’ın tarihçesi ve yürütmüş olduğu sosyal projeler hakkında çizgi film gösterimi gerçekleştirildi. Toplum Sağlık Merkezi eğitimcileri ise miniklere ilk yardım hakkında ufak bir eğitim verdi. Öğrenciler daha sonra Kızılay Resim Sergisi’ni gezdi. Kızılay tarafından armağan edilen hediyelerin mutluluğunu yaşayan minikler, eğlenerek öğrenmenin ayrıcalığına vardı.