Büyükşehir Belediyesi Minikler Hentbol Takımı, Amasya’da gerçekleştirilen Mini Miniler Türkiye Şampiyonası’nda 3.’lük elde etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Minikler Hentbol Takımı, 22-26 Haziran tarihleri arasında Amasya’da gerçekleştirilen Mini Miniler Türkiye Şampiyonası’nda 3.’lük elde etti. Bu yıl 8.’si düzenlenen turnuvaya toplamda 14 takım katıldı. Uzun süren pandeminin ardından gerçekleştirilen ilk şampiyonada mücadele veren miniklere, turnuva sonunda madalyaları takdim edildi.

En fazla değeri minik sporcularımıza göstereceğiz
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı yayınladığı mesajda minik sporcularını kutlayarak, “Çocuklarımızın geleceğini sağlam temellere oturtmanın en önemli yolu onlara sporu sevdirmekten geçmektedir. Bu bilinçle hareket ederek, sporla ilgili hassasiyetimizi en fazla minik sporcularımız üzerine gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın bizim geleceğimiz olduğu gerçeğini unutmadan, tüm gayretimizi ortaya koymaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Amasya’da gösterdikleri üstün başarıyla bizleri gururlandıran Minikler Hentbol Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.