Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler Kurban Bayramı öncesi 816’ta mezarlıkta 5 milyon 180 bin metrekare temizlik çalışması gerçekleştirdi. Buna ek olarak Bayrama kadar 1 milyon metrekare daha ot temizliği yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlık Planlama ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir genelindeki mezarlıklarda temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda şu ana kadar Sakarya’da bulunan 816 mezarlık 5 milyon 180 bin metrekare ot temizliği gerçekleştirildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz her gün temizlik çalışmalarına devam ediyor. Kurban Bayramına kadar yapılan çalışmalara ek olarak 1 milyon metrekare ot temizliği planlanmaktadır” denildi.