Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri şehir genelindeki 440 mezarlığı Kurban Bayramı’na hazır hale getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde bulunan mezarlıkları bayrama hazır hale getirmek için yaptığı çalışmaları tamamladı.. Bu kapsamda ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, “Şehir genelinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan mezarlıklarda bayram için hazırlıklarımızı tamamladık. 440 mezarlığı bayrama hazır hale getirdik. Hazırlıklarımız kapsamında ot temizliği, bakıma ihtiyaç duyan yerlerin bakımları yapıldı. Mezarlık içi yolları elden geçirildi. Vatandaşlarımız hayatını kaybeden yakınlarını temiz bir ortamda, huzur içerisinde ziyaret edebilecekler. Cenaze hizmetlerimiz de 24 saat boyunca devam edecek. Tüm hemşerilerimize hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu.