Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı, Gar Meydanı, Çark Caddesi, Yeni Cami, Büyükşehir Belediyesi çevresi, Karaağaç Bulvarı ve Atatürk Bulvarı’nda dezenfekte ve yıkama çalışmaları gerçekleştirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehlikesine karşı aldığı önlemleri her gün artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri dezenfekte ve yıkama işlemlerine ivme kazandırdı. Başta 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı, Gar Meydanı, Büyükşehir Belediyesi çevresi, Çark Caddesi, Yeni Cami, Karaağaç ve Atatürk Bulvarı olmak üzere geniş çaplı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, halkın sağlığını korumak adına tedbir amaçlı dezenfekte işlemlerine yoğunluk kazandırıyor.

Çalışmalar sürüyor
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklama ise şu şekilde, “Dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı tedbirlerimizi her geçen arttırıyoruz. Belediye olarak aldığımız kararlar doğrultusunda vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarını dezenfekte etmeye devam ediyoruz. İlk günden bu yana toplu taşıma araçları, parklar ve kamusal alanların yanı sıra şehrimizin ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” denildi.