Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan her eve maske ve dezenfektan dağıtımı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Dağıtım ekipleri Serdivan Aşağıdereköy ve Kemalpaşa mahallerinde çalışmalarını tamamlarken, İstiklal mahallesindeki dağıtım çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi her eve maske ve dezenfektan dağıtım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm ilçelerde ve merkezde dağıtım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi maske dağıtım ekipleri son olarak Serdivan Aşağıdereköy ve Kemalpaşa mahallelerinde çalışmalarını tamamlarken, İstiklal mahallesinde her eve maske ulaştırmayı sürdürüyor. Ekipler Aşağıdereköy, Kemalpaşa ve İstiklal mahallerinde toplamda 3 bin hijyen paketini vatandaşlarla buluşturdu. Mahalle sakinleri böyle bir hizmetin kapılarına kadar ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Her Eve Maske’ sloganıyla başlattığımız maske ve dezenfektan dağıtım çalışmalarımızı tüm ilçelerimizde ve merkezde aksatmadan planlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.