Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ına SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencilerini konuk oldu. Öğrenciler macera parkında aktif öğrenme yöntemi eğitimi görürken aynı zamanda heyecanın ve maceranın tadını çıkardılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Macera Park’a Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencilerini konuk oldu. Sportif reakreasyon ve kampüs reakreasyonu dersleri kapsamında aktif öğrenme yöntemi eğitimi gören öğrenciler aynı zamanda Macera Park’ta heyecanın ve maceranın tadını çıkardılar. Pandemi kısıtlamaları sonrası yeniden kapılarını misafirlerine açan Macera Park’ında bu süre zarfından bakım ve onarım çalışmaları yapılırken güvenlik önlemleri ise arttırıldı. Macera Park’a misafir olmak isteyenler 0264 221 40 60 numaralı hattan maceraya ulaşılabilir.