Büyükşehir Belediyesi’nin 12-18 yaşlarındaki çocukların kullanımına sunduğu Yaşayarak Öğrenme ve Macera Parkı, 21 Nisan Salı günü şehre tanıtılacak. Saat 15.00’da başlayacak program, Yenikent şehir ormanı içerisindeki tesislerde gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent şehir ormanı içerisinde inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, 21 Nisan Salı günü şehre tanıtılacak. Saat 15.00’da başlayacak program ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal hizmet alanında yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Yenikent şehir ormanı içerisinde inşa ettiğimiz Yaşayarak Öğrenme ve Macera Parkı’nın özelliklerini ve çocuklarımızın gelişimine sağlayacağı katkıları 21 Nisan Salı günü tüm şehrimize anlatacağız” diye konuştu.

Macera parkurları ve kapalı eğitim alanları
Tesisler içerisinde macera parkurları ve kapalı eğitim merkezinin bulunduğunu belirten Yüce, “Alanında uzman eğiticilerimizin görev yaptığı Macera Parkurumuzda güvenlik önemleri en üst düzeyde. Son teknoloji ekipmanlar ile 12-18 yaşlarındaki çocuklarımızın güvenli bir şekilde aktivitelere katılmasını sağlıyoruz. Ayrıca kapalı eğitim alanımızda çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler veriyoruz” ifadelerini kullandı.