Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı 250 öğrenciyi konuk etti. Öğrenciler, akıl oyunları, tasarım, tırmanış eğitimlerinin yanında büyük parkurda doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Okullardan gelen talepler doğrultusunda kapılarını öğrencilere açan Macera Park, Kasım ayının ilk haftasında 250 öğrenciyi ağırladı.

250 misafir öğrenci
Macera Park’tan yapılan açıklamada, “Yaşayarak Öğrenme Macera Parkımız Kasım ayının ilk haftasında 250 öğrenciyi konuk etmiştir. Farklı okullardan gelen öğrencilerimiz Macera Park’ta yaşarak öğrenmenin ayrıcalığını yaşadılar. Öğrenciler akıl oyunları, tasarım, tırmanış eğitimlerinin yanında büyük parkurda doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı. Macera Park’ı ziyaret eden okullar ise Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu, Arifiye Hacıköy İlköğretim Okulu, Hendek İmam Hatip Orta Okulu, Hendek Çalıca Orta Okulu ve Özel Neva Orta Okulu. Okullardan gelen talepler doğrultusunda öğrencilerimizi Macera Park’ta ağırlamaya devam edeceğiz” denildi.