Akyazı Kuzuluk Mahallesi’nde asfalt serim işlemlerinin tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce Kuzuluk’ta altyapı çalışması gerçekleştirmiştik. Asfalt serim işlemlerini de tamamlayarak, artere yeni bir görünüm kazandırdık. Akyazı’ya ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akyazı Kuzuluk Mahallesi’nde kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kısa süre önce Kuzuluk’ta altyapı çalışması gerçekleştirmiştik. Asfalt serim işlemlerini de tamamlayarak, artere yeni bir görünüm kazandırdık.  Akyazı’ya ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

16 kilometrelik arter
Çalışmaların detaylarına ilişkin bilgiler veren Haydar Akbulut; “Altyapısı yenilenen Kuzuluk Mahallesi’nde kapsamlı bir dönüşüm gerçekleştirdik Yaklaşık 16 kilometrelik arterde asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Bölgede 20 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte de asfalt serim işlemlerimiz belirlediğimiz programlar dahilinde devam edeceğiz” diye konuştu.