Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘İslam Kültür ve Medeniyetinde Semerkand’ isimli konferans ve ‘Selçuklu Medreseleri’ isimli panel ile devam edecek. 20 Mart Çarşamba günü ilk olarak ‘İslam Kültür ve Medeniyetinde Semerkant’ konferansı gerçekleşecek. SAÜ İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek etkinliğe Doç. Dr. Osman Aydınlı konuşmacı olarak katılcak. Günün bir diğer etkinliği ise ‘Selçuklu Medreseleri’ isimli panel olacak. 20 Mart Çarşamba Günü 19.30’da AKM’de gerçekleşecek olan etkinliğe Prof. Dr. Cihan Piyadeoğlu, Prof. Dr. Haşim Şahin, Doç. Dr. Ahmet Ocak konuşmacı olarak katılacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “20 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek olan ‘İslam Kültür ve Medeniyetinde Semerkand’ isimli konferans ve ‘Selçuklu Medreseleri’ isimli panele tüm halkımız davetlidir” denildi.