Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Kudüs: Ey Hüzünler Şehri’ isimli fotoğraf sergisi 7 Ocak Pazar gününe kadar OSM’de sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Kudüs: Ey Hüzünler Şehri’ isimli fotoğraf sergisi OSM’de sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor. Sanatçı Süleyman Gündüz’ün objektifinden yansıyan Kudüs karelerinin yer aldığı sergi, 7 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sanatçı Süleyman Gündüz’ün objektifinden yansıyan karelerden oluşan ‘Kudüs: Ey Hüzünlerin Şehri’ isimli fotoğraf sergimiz 7 Ocak Pazar gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebiliyor. Tüm sanatseverleri bekliyoruz” denildi.