Sapanca’nın Dibektaş ve Nailiye’de tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’le bölgede incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “ Nailiye ve Dibektaş mahallelerimiz yenilendi. Şimdi de ekiplerimiz Geyve’de. Çok şükür bugüne kadar 253 bin ton asfalt attık. İnşallah temiz, sağlıklı, konforlu ulaşımlar için asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Başkan Özen ise çalışmalar dolayısıyla Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’le birlikte ilçeye bağlı Dibektaş ve Nailiye mahallelerinde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bölgedeki gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Atilla Turan’dan bilgiler alan Başkan Ekrem Yüce, yol çizgi çalışmalarını sürdüren ekiplere kolaylıklar dileyerek, yenilenen yolların Nailiye ve Dibektaş mahallelerine hayırlı olmasını diledi.

Dibektaş ve Nailiye’de asfalt tamam
Başkan Ekrem Yüce, asfalt konusunda büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Ekiplerimiz planlanan program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Sapanca Nailiye ve Dibektaş mahallelerinde 7 kilometrelik güzergahları yaklaşık 11 bin ton asfaltla yeni yüzlerine kavuşturduk. Şimdi de ekiplerimiz Geyve’de çalışmalarını sürdürüyor. Konforlu ve rahat ulaşımlar için gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmaları inşallah hızla devam edecek. Hayırlı olsun” dedi.

Yapacak çok işimiz var
Yaklaşık 253 bin ton asfalt ile 16 ilçe ve şehir merkezinde güzergahları yenilediklerini belirten Başkan Ekrem Yüce, “ Asfalt konusunda vatandaşlarımızdan çok ciddi talepler alıyoruz. Talepleri ve ihtiyaçları hızla karşılamak için yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Çok şükür bugüne kadar da epey yol kat ettik ve yaklaşık 253 bin ton asfalt attık. Daha yapacak çok işimiz var. İnşallah gösterdikleri büyük destekle bizlere güç veren hemşehrilerimizin talep ve ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmaya, temiz, sağlıklı ve konforlu ulaşımlarını sağlamaya devam edeceğiz” dedi

Hizmet teşekkürü
Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ise çalışmalar dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Başkan Özen, “Dibektaş ve Nailiye mahallelerimiz ana caddeler bozuk bir haldeydi. Büyükşehir Belediyemiz sıcak asfalt talebimizi hemen yerine getirerek cadde üstündeki çalışmaları tamamlamış durumda. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.