Büyükşehir Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kocaali’nin Kültür, Şehit Yılmaz, Kazım Karabekir, Cumhuriyet ve Orhanbey Caddeleri’ni sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Bölge halkına ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehrin önemli arterlerinde ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının yanında ilçelerde de asfalt serim işlemleri devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kocaali’nin Kültür Caddesi, Şehit Yılmaz Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Orhanbey Caddesi’nde asfalt çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

5 Caddeye Yeni Yüz
Akbulut, “Kocaali’de bulunan önemli ulaşım arterlerini yeni yüzlerine kavuşturuyoruz. Bu kapsamda Kültür Caddesi, Şehit Yılmaz Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi’nde asfalt serim işlemlerimizi tamamladık. Şu an ekiplerimiz Cumhuriyet Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Ardından Orhanbey Caddesi’ni de yeni yüzüne kavuşturacağız. Yaklaşık 6 kilometrelik güzergahta 11 bin ton asfalt kullandık. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bölge halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.