Büyükşehir Belediyesi ekipleri can ve mal güvenliğini göz önünde bulundurarak şehrin muhtelif noktalarında bulunan ağaçların budama çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Büyükşehir Belediyesi’ne ait kamelya ve bankların tamirat işlerini de başlattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri şehrin muhtelif noktalarında özellikle işlek caddeler üzerinde bulunan ağaçların budama işlemini gerçekleştirdi. Şehir estetiğine uygun bir şekilde budanan ağaçlar aynı zamanda trafiğin akışı için tehlikesiz bir hale getirildi. Ekipler kısıtlamanın yaşandığı günlerde de Büyükşehir Belediyesi’ne ait kamelya ve banklarda tamirat – tadilat çalışmalarını başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, şehrin estetik görünümüne katkı sağlayacak çalışmaların hız kesmeden devam edeceği ifade edildi.