Kazanan Sakaryaspor olsun

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu öncesi adaylığını açıklayan Cumhur Genç ve yönetimini makamında ağırladı. Olağanüstü Genel Kurulun Sakaryaspor ve şehir için hayırlı olmasını dileyen Başkan Ekrem Yüce, kongrenin ardından kazananın Sakaryaspor olmasını temenni etti. Kulüp Başkanlığına aday olan Cumhur Genç ise Sakaryaspor’u hak ettiği yerlere taşımak, birlik ve beraberliği sağlamak adına göreve talip olduklarını söyledi.

Şehrimizin en büyük gerçeği Sakaryaspor’dur
Olağanüstü Genel Kurulun hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryaspor şehrimizin markası, 55 yıllık mazisinde büyük başarılarıyla hepimizi gururlandıran en büyük gerçeğidir. Yeni bir sürece giriyoruz. Tek temennim Sakaryasporumuzun başarılı olması ve hakettiği yerlere yükselmesidir” dedi.

Ekşi ve yönetimine teşekkür
Başkan Ekrem Yüce konuşmalarını şu şekilde tamamladı: “Geride bıraktığımız süreçte Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Cevat Ekşi ve yönetimine bugüne kadar göstermiş olduğu özverili hizmetleri dolayısıyla şehrim adına şükranlarımı sunuyorum. Biz; Sakaryaspor’dan tarafız. Kazanan Sakaryaspor olsun.”