Büyükşehir Belediyesi Kaynarca’nın 5 mahallesini yeni yüzlerine kavuşturdu. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kaynarca’ya bağlı Küçükkışla, Sarıbeyli, Mehter, Osmanlı ve Kırktepe mahallelerini sıcak asfaltla buluşturduk. 13 kilometrelik arterde toplam 18 bin ton sıcak asfalt kullandık. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunun açılması ile birlikte şehrin dört bir yanında gerçekleştirdiği çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kaynarca’da gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Akyazı ve Karasu’nun ardından Kaynarca’da da asfalt çalışmaları gerçekleştirdiklerini, bu çalışmalarla Kaynarca’nın belirli bölgelerinden Kaynarca merkezine ulaşımda büyük bir rahatlık getirdiklerini ifade etti.

18 bin ton asfalt
Hazırladıkları asfalt programları dahilinde aralıksız olarak çalıştıklarını vurgulayan Akbulut, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, seçim öncesinde 2019’a kadar asfaltsız grup yolu kalmayacağının sözünü vermişti. Bizlerde sezonun açılması ile birlikte bu yönde çalışmalarımıza başladık. Akyazı ve Karasu’da çalışmalar gerçekleştirdik. Son olarak ise Kaynarca’da 5 mahalleyi Kaynarca merkezine bağlayan yolları asfaltladık. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde Küçükkışla, Sarıbeyli, Mehter, Osmanlı ve Kırktepe mahallelerini Kaynarca merkeze bağlayan 13 kilometrelik arterde toplam 18 bin ton sıcak asfalt kullandık. İlçelerimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza programlarımız dahilinde devam edeceğiz” diye konuştu.