Büyükşehir Belediyesi Kaynarca-Uğurlu-İzmit arasında kalan 3 bin 700 metre uzunluğundaki yolda çalışmalar başladı. Dolgu ve genişletme çalışmalarının ardından arter sıcak asfalt ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif yerlerinde sürdürdüğü asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kaynarca-Uğurlu-İzmit istikametindeki 3 bin 700 metre uzunluğunda arterde yenileme çalışmaları başlatıldı. Yol içerisinde genişletme ve dolgu çalışmaları ile daha konforlu bir yol vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak. Temel serim çalışmalarının bitiminin ardından asfalt çalışmaları başlayacak. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kaynarca ilçemizde bulunan bozuk yolun onarımı ve yeni görünümü için çalışmalar başlatıldı. Vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanmaları önemle rica olunur” sözlerine yer verildi.