Kart54 dolumları artık Gar Meydanı’nda

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürü Metin Berberler, Demokrasi Meydanı’nda bulunan Kart54 dolum noktasının başlayan yenileme çalışmalarının ardından Gar Meydanı’nda hizmet sunmaya başladığını duyurdu. Berberler ayrıca şehrin muhtelif bölgelerinde 8 farklı noktada bulunan kiokslarla Kart54 dolumlarının yapılabildiğini dile getirdi.

8 farklı nokta
Toplu Taşıma Şube Müdürü Metin Berberler, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Demokrasi Meydanı’nda yeni bir proje için çalışma başlatıldı. Meydanda bulunan Kart54 noktamızı da başlayan yenileme çalışmaları dolayısıyla Gar Meydanı’ndaki yeni yerine taşıdık. Ayrıca şehrimizin muhtelif bölgelerinde 8 noktada Kart54 dolum noktalarımız yer alıyor. Vatandaşlarımız Gar Meydanı, Yeni Cami, Kampüs, Orta Garaj, Mavi Durak, Donatım Garaj, İhsaniye Garaj ve Yeni Terminal’den kart54 dolumu yapabilir” ifadelerine yer verdi.