Büyükşehir, ilçelerdeki 13. iftar sofralarını Ferizli’de kurdu. Huzur sofralarında buluşan Ferizlililer hep birlikte oruç açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programları Ferizli’de devam etti. Fevzi Çakmak Caddesi Belediye önünde gerçekleştirilen 13. iftar buluşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş ve çok sayıda Ferizlili misafir oldu.

Dualarla Oruç Açtılar
Program İstanbul Mecidiyeköy Merkez Camii İmamı Ali Derman’ın Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. İftar sofralarını tek tek ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Ramazan Ayı’nın huzur ve bereket getirmesini temenni etti. Okunan ezan sonrası gönül sofralarında buluşan vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı. Programın sonunda Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun meddah gösterisini dikkatle dinleyen minikler ise keyifli bir akşamı geride bıraktı.