Karasu Adatepe’de yapımı devam eden köprü çalışması ile ilgili konuşan Başkan Toçoğlu, “Adatepe ve Tepetarla Mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayacak yeni köprüde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 80 metre uzunluğa sahip köprüyü kısa süre içerisinde bölgeye kazandıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Adatepe’de inşa edilen köprü çalışmalarını yerinde inceledi. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’in de yer aldığı incelemede Başkan Toçoğlu, şantiye alanında görevli mühendislerden köprü yapım çalışmasında gelinen son nokta ile ilgili bilgiler aldı. Toçoğlu, köprünün tamamlandıktan sonra Adatepe ve Tepetarla Mahalleleri arasındaki geçişlere rahatlık getireceğini ve bölgedeki ulaşım güvenliğinin en üst seviyeye çıkacağını söyledi.

80 Metre Uzunluk
Başkan Toçoğlu, “Bugün Adatepe’de inşa ettiğimiz köprü çalışmasını yerinde inceledik. Daha önce burada tahrip olmuş eski bir köprü vardı. İlk olarak mevcut köprüyü kaldırdık. Projemiz belirlendi ve hemen ardından yeni köprünün yapım ihalesini gerçekleştirdik. Ekipler Adatepe ve Tepetarla Mahalleleri arasındaki bağlantıyı sağlayacak yeni köprü için çalışmalarına başladı. Şuan köprünün ayak kısımlarının inşası sürüyor. İnşallah 80 metre uzunluğa sahip köprümüzü hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Köprülerle Güvenli Ulaşım
Başkan Zeki Toçoğlu, “Kısa süre ilerisinde şehrimizin muhtelif bölgelerinde önemli köprü çalışmalarını hayata geçirdik, yeni köprüleri hizmete aldık. Akyazı’da Bedil Kazancı ve Çatalköprü’yü inşa ettik. Geyve’de Karaçay Köprüsü’nü yeniledik; Doğantepe’ye yeni bir köprü kazandırdık. Pamukova ile Geyve arasındaki bağlantıyı sağlayan Çardak Köprüsünü hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Arifiye Kumbaşı Köprüsünde de gerekli iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdik. Kısacası yeni köprüler ve yenilenen yollar ile ulaşıma maksimum güvenlik getirdik, getirmeye de devam ediyoruz” dedi.