Karapürçek Kanlıçay Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “7 metre genişliğinde yaklaşık 4 bin metre uzunluğundaki mahalle içi yolu asfaltlıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yazılıgürgen ve Uludere’de çalışmaların tamamlandığı ifade eden Oktar, “Bu mahallelerimizde mezarlık yolu ile birlikte yaklaşık 3 bin metrelik güzergahı asfaltladık. Projemiz kapsamında 3 bin ton asfalt kullanıldı” diye konuştu.

7 metre genişliğinde, 4 bin metre uzunluğunda
Kanlıçay Mahallesi’nde de çalışmaların başlatıldığını belirten Oktar, “İki mahalledeki çalışmalarımızın ardından Kanlıçay’da çalışmalarımıza başladık. Bölgedeki çalışmalarımız yaklaşık bir hafta sürecek. Projemiz kapsamında 4 bin metre uzunluğundaki Kanlıçay Mahalle yolu asfaltlanacak. 7 metre genişliğindeki mahalle yolu için yaklaşık 7 bin ton asfalt kullanılacak. İlçelerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.