Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası ekipleri yurt dışından gelerek şehrimizdeki KYK yurtlarına yerleştirilen vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası, koronavirüsü kapsamında alınan tedbirler gereği yurtdışından gelen vatandaşlarımızı unutmadı. Şehrimizde bulunan yurtlara yerleştirilmesinin ardından misafirlere, Büyükşehir ekipleri tarafından karantina sürecinde kullanılacak malzemelerle içleri dolu olan çantalar dağıtıldı.

Misafirlerimizin konforunu düşünüyoruz