Geyve Karaçay köprüsünün ihalesinin yapıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İnşa edeceğimiz köprü 26 metre uzunluğunda ve 21 metre genişliğinde olacak. Mimarisiyle de büyük beğeni kazanacak projemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Geyve ilçesine yeni bir köprü inşa ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçemizin girişinde Karaçay Deresi üzerinde bulunan köprüyü yeniliyoruz. Projenin ihalesini gerçekleştirdik. Komisyonumuzun değerlendirmelerinin ardından çalışmaların başlayacağı proje yaklaşık 3 ayda tamamlanacak” diye konuştu.

Mimarisiyle büyük beğeni kazanacak
Hayata geçirilecek proje ile ilgili bilgiler de veren Oktar, “İnşa edeceğimiz köprü 26 metre uzunluğunda ve 21 metre genişliğinde olacak. Mimarisiyle de büyük beğeni kazanacak projemiz ilçemize hayırlı olsun. İnşallah ilçelerimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandıerhangi bir sorun yaşamadan bacalarını temizletmek için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurabilirler. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın 277 54 48 nolu telefonunu arayabilir”ız. Kadına yönelik şiddet gibi önemli konularda gerek İslami gerekse de kültürel kodlarımızda asla yer alamayacak olumsuzluklara yönelik ciddi bir bilinç oluşturulması gerekiyor. Bu anlamda kadın derneklerine de önemli sorumluluklar düşüyor. Biz her türlü desteğe hazırız. İnşallah KADEM’i Sakarya’da birlikte güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı.