Büyükşehir Belediyesi İlkbahar Doğa Yürüyüşleri kapsamında yaklaşık 16 kilometrelik Sülüklü Göl Parkuru’nda doğa tutkunları, keyifli bir pazar gününü geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen İlkbahar Doğa Yürüyüşleri, Akyazı Sülüklü Göl Parkuru ile başladı. Yaklaşık 16 kilometrelik güzergâh boyunca patika yollarda yürüyüş yapma ayrıcalığını yaşayan doğa tutkunları eğlenceli bir Pazar gününü geride bıraktı. Parkurun sonunda eşsiz doğa güzelliklerinin tadını çıkaran doğaseverler, gerçekleştirilen etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Yapılan açıklamada İlkbahar Doğa Yürüyüşlerinin 19 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Karagöl - Sultanpınar Yaylası Parkuru ile devam edeceği ifade edildi.