Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Hijyenik standartlarda hazırlanan sıcak yemekler ihtiyaç sahibi 800 vatandaşa günde iki öğün olmak üzere ulaştırılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri dezenfekte ve bilgilendirme çalışmaları, gıda yardım kolisi dağıtımının yanı sıra ihtiyaç sahiplerine günlük sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. Hijyenik ortamlarda yapılan sıcak yemekler ihtiyaç sahibi 800 vatandaşa günde iki öğün olmak üzere ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Koronavirüs ile mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza günlük sıcak yemek dağıtımlarımız devam ediyor. Günde 800 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza iki öğün sıcak yemek ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahiplerimiz için sıcak yemek, gıda ve hijyen malzemesi  desteklerimiz de devam edecektir” denildi.