Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ta bahar dönemi kurs kayıtları başladı. 5 Şubat Pazartesi günü başlayan kayıtlar 23 Şubat Cuma günü sona erecek. Kıroğlu, “Tüm çocuklarımızı maceranın adresine kayıt olmaya davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ı bahar dönemi kurs kayıtları başladı. 5 Şubat Pazartesi günü başlayan kayıtlar hakkında açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Kayıtlarımız 23 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek. Kurslarımıza kayıt olmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ya da Macera Park’ta bulunan Yaşayarak Öğrenme Kulübü kayıt formunu doldurarak maceraya ortak olabilecek. Tüm çocuklarımızı maceranın adresine davet ediyoruz” dedi.

Son kayıt 23 Şubat Cuma
Kayıtlar hakkında bilgiler paylaşan Kıroğlu, “7-14 yaş arası birçok öğrencinin faydalandığı kurslarımızın kayıtları başladı. Ritim, drama, spor ve tırmanış, becerikli eller, model uçak yapımı, akıl oyunları, geleneksel okçuluk, tasarım ve tezhip gibi 9 farklı branşta eğitimlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 24 Şubat Cumartesi günü yeni dönemin başlangıcını gerçekleştireceğiz. Binlerce öğrenciye kapılarını açan merkezimize, bahar döneminde de 7-14 yaş arası tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.