Macera Park’ta Güz Dönemi kayıtlarının 26 Eylül Pazartesi günü başlayacağını açıklayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Macere tutkunu gençlerimizi merkezimize bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı Güz Dönemi Kursları’nda kayıtlar başlıyor. 7 – 14 yaş arası öğrencilerin katılabileceği eğitimlere kayıtların 26 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Hafta sonları gerçekleştirilecek olan Macera Park Kurslarımızın güz dönemi kayıtları 26 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Tüm öğrencilerimizi kurslarımıa bekliyoruz” diye konuştu.

Yaz Döneminde 350 Öğrenci
Yüce, “Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda yoğun bir yaz dönemini daha geride bıraktık. Yaklaşık 350 öğrencimiz ile faydalı eğitimler gerçekleştirdik. Çocuklarımız kişisel yeteneklerini keşfetme fırsatı yakaladılar. Ayrıca yeni arkadaşlıkların kapılarını burada araladılar. Hamdolsun aile sıcaklığında bir ortamı çocuklarımıza sunuyoruz. Vatandaşlarımızında eğitimlerimize gösterdiği talepler bizleri memnun ediyor. İnşallah yeni dönemde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Son Kayıt 7 Ekim Cuma
Güz Dönemi ile ilgili ayrıntıları da paylaşan Davut Yüce, “Güz dönemi kayıtlarımız 7 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek. Kayıtlarımızın hemen ardından yani 8 Ekim Cumartesi günü eğitimlerimiz başlayacak. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek eğitimlerde tasarım, fotoğrafçılık, geleneksel okçuluk, akıl oyunları, maket yapımı ve ritim gibi başlıklarda çalışmalarımız olacak. Kayıt yaptırmak isteyenler kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) adresinden ya da Macera Park’a gelerek işlemlerini tamalayabilir. Güz dönemi kurslarımız ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız ise 221 40 60 numarasını arayabilirler.”