GururluyuzGururluyuzGururluyuzGururluyuzGururluyuzGururluyuzGururluyuzGuGururluyuz

Fransa’da tarih yazdık
Zorlu rakiplerini yenerek Dünya Şampiyonu olan Enes Erkan havaalanında yaptığı konuşmada kendilerine destek vererek dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti. Erkan, “Çok sevinçliyiz. İnandık ve başardık. Bir tarih yazdık Fransa’da. 6 madalya ile en yüksek madalya sayımıza ulaştık. Şampiyon olduğum için çok gururluyum. Tüm Türkiye’ye armağan ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanıma, Kulüp Başkanıma, Federasyon Başkanıma, antrenörlerime, aileme, beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Duaları hissettik
Dünya Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanarak başarılarını taçlandıran Şeyda Burucu ise, “Enes ağbinin de dediği gibi edilen duaları hissettik. Çok inandık ve başardık. Bundan sonraki şampiyonalarda da kazandığımız ikincilik ve üçüncülükler Enes ağbinin kazandığı şampiyonluk başarısı olacak inşallah. Başarılarımızı daha da artırarak sürdüreceğiz. Destek yazıları, paylaşımlar hepsi gerçekten çok güzeldi. Ben çok duygulandım. Bizleri destekleyen herkese çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Tam destek devam edecek
Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar kazanılan başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Enes, Şeyda ve diğer arkadaşlarımızın Paris’ten zaferle döneceklerinden emindik. Dualarımız ve desteğimiz hep sporcu kardeşlerimizleydi. Onlarda çok güzel başarılar elde ettiler. Kazandıkları zaferler bizleri çok gururlandırdı. Kendilerini tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza tam desteğimiz hız kesmeden devam edecek” ifadelerini kullandı.