Milli Eğitim Bakanlığı’nın Kardeş Okul Projesi kapsamında Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi ile kardeş okul olan KKTC Girne Lapta Yavuzlar Lisesi öğrenci ve öğretmenleri SGM’yi ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Kardeş Okul Projesi kapsamında Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi ile kardeş okul olan KKTC Girne Lapta Yavuzlar Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, ziyaretçilere merkezi gezdirerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Heyet, merkezin özgün mimarisi ve sunduğu hizmetlerin Sakarya için büyük bir kazanım olduğunu dile getirerek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

Memnun olduk
Nazik ziyaretleri dolayısıyla ziyaretçilere teşekkür eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Merkezimizin bu sefer konukları KKTC Girne Lapta Yavuzlar Lisesi öğrenci ve öğretmenleri oldu. Eğitim çalışmalarımız, faaliyetlerimiz ve etkinliklerimiz hakkında bilgiler paylaştık. Sosyal Politikalar alanında Sosyal Gelişim Merkezlerimizle Türkiye 3.’ncüsü olduğumuzdan bahsettik. Benzer merkezlerin farklı ilçelerimizde de bulunduğunu kaydettik. Öğrenci ve öğretmenlerimizin ziyareti bizleri memnun etti” diye konuştu.