Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerinin bir yenisini Geyve’de başlatıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçenin en önemli arterlerinden biri olan Konyalı Ali Bey Caddesi’nde yenileme çalışmasını hayata geçireceğiz. Geyve’ye hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin bir yenisi Geyve’de hayata geçiriliyor. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, ilçe ulaşımında önemli bir yeri bulunan Konyalı Ali Bey Caddesi’nde büyük beğeni kazanacak bir çalışmayı hayata geçireceklerini ifade etti.

Cadde Sil Baştan
Projenin ihalesine çıkıldığını da kaydeden Oktar, “Geyve’de SASKİ tarafından önemli altyapı çalışmaları gerçekleştirilmiş, bu kapsamlı çalışmaların ardından ilçemizin tüm mahallelerine sıcak asfalt atılmıştı. Konyalı Ali Bey Caddesi de gerek altyapı gerekse de asfalt konusunda tüm hizmetlerle buluşmuştu. Şimdi ise sırada arterin yürüyüş yollarını baştan aşağı yenilemek var. İhalemiz sonlandı. Kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin bir yenisini Geyve’de hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Geyve’ye Hayırlı Olsun
Bölgede 11 bin metrekarelik baskı beton çalışması gerçekleştirileceğini de ifade eden Ali Oktar, “Geyve Büyükşehir’in güçlü hizmet elini arkasında hisseden ilçelerimizden biri. SASKİ Genel Müdürlüğümüz ilçemizin altyapı ihtiyaçlarını tamamıyla halletti. Asfalt konusunda gerekli adımları da Büyükşehir olarak biz attık. Kent estetiği açısından örnek bir çalışmayı da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalar kısa süre içerisinde başlatılacak. Geyve’ye hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.